Nunta la Malul Marii: Sfaturi si Idei Creative

Nunta la Malul Marii: Sfaturi si Idei Creative

Doriți o nuntă la malul Mării Negre, sau poate o nuntă în destinații exotice precum: Bali, Cancun, Florida, Santorini, Thailanda sau alte locații la fel de minuntate?

In cazul acesta, atunci când planificați o nuntă la malul mării, locația este una foarte importantă. Odată aleasă destinația, trebuie să vă gandiți dacă nunta va fi într-o locație publică sau una privată și să analizați foarte bine oportunitățile.

Ideal ar fi să organizați nunta într-o locație în care ați mai fost cel puțin o dată, pentru a fi cât de cât familiarizați cu locul și împrejurimile, astfel încât să puteți avea o idee de ansamblu asupra meniului și a cazări invitațiilor (majoritatea cu siguranță vor veni de departe și vor dori să rămână acolo măcar 2-3 zile, așadar va fi și pentru ei ca o mini vacanță).

Atunci când ne gândim la o nuntă la malul Mării este evident că anotimpul ales va fi VARA. Un alt factor important ce trebuie luat în calcul este decorul, în unele cazuri este posibil ca decorul să vă fie deja pus la dispoziție de către gazda evenimentului, însă trebuie să vă asigurați că totul va fi conform așteptărilor dumneavoastră.

Sesiunea foto este și ea de asemenea un factor foarte important, tocmai de aceea trebuie să stabiliți cu fotograful cel mai bun moment al zilei pentru a avea amintiri de neuitat. În general sesiunea foto este recomandată a se efectua după-amiază, atunci când soarele numai este atât de puternic, astfel incât sa obtineți fotografii uimitoare.

Chiar dacă ați luat în calcul și condițiile meteo, este totuși indicat să aveți un cort, mai ales dacă nunta se va desfășura în prima parte a zilei atunci când soarele este foarte puternic, în felul acesta veți evita atât problemele cu soarele cât și pe cele cu ploaia.

Încă un aspect important ce trebuie luat în calcul, este cel legat de ținutele mirilor, care trebuie să fie unele cât mai lejere, astfel vor dispărea și emoțiile sau disconfortul creat de o eventuală evoluție nefavorabilă a condițiilor meteo. Mireasa poate alege o rochie albă cât mai lejeră iar mirele un costum din in, ce îi va fi foarte confortabil. Încălțămintea trebuie de asemenea să fie una lejeră, se vor evita tocurile și încălțările incomode, preferându-se espadrilele sau sandalele.

P.S. Încercați să luați în calcul toate costurile unei astfel de nunți, pentru că un eveniment de acest gen depășește cu mult costul unui eveniment clasic.

Nunta la Malul Marii: idei și sfaturi