Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Your Text

2 Users Free
CABINĂ FOTO

Fotografii nelimitate + magneți

Garantăm calitatea super-premium a fotografiilor

Grafică personalizată cu template-ul evenimentului

Peste 200 de accesorii amuzante și creative

Asistență pe tot parcursul inchirierii

Album Foto Personalizat, unde invitații pot scrie mesaje și pot adăuga foto 

Livrarea materialelor se face pe stick la finalul evenimentului

70/tarif pe oră (minim 3 ore)

De ce să alegi cabina noastră foto?

 1. Calitate Premium: Cabina noastră foto este echipată cu echipamente de ultimă generație pentru a oferi imagini de cea mai înaltă calitate. Fotografiile se printează instantaneu, iar culorile sunt vii și clare.
 2. Personalizare Extinsă: Oferim opțiuni de personalizare a fotografiilor pentru a se potrivi perfect temei evenimentului tău. Adaugă fundaluri personalizate, grafică tematică și mesaje speciale pe fotografiile tale.
 3. Experiență Interactivă: Cabina noastră foto dispune de un ecran tactil ușor de utilizat și accesorii amuzante, precum ochelari de soare, peruci și accesorii tematice pentru a-ți adăuga un strop de distracție.
 4. Pachete Flexibile: Avem pachete de închiriere flexibile, care se pot adapta nevoilor și bugetului tău. Poți opta pentru un pachet de bază sau adăuga servicii suplimentare, cum ar fi un album de amintiri sau opțiunea de partajare online.
 5. Echipa Profesională: Echipa noastră experimentată și prietenoasă vă asigură că totul decurge fără probleme în timpul evenimentului tău. Vom instala și gestiona cabina foto, astfel încât tu să te poți bucura de petrecere.

Cum funcționează:

 1. Pasul 1: Închiriază Cabina Foto: Contactează-ne și alege pachetul potrivit pentru evenimentul tău.
 2. Pasul 2: Personalizare: Alege tema și personalizările dorite pentru fotografiile tale.
 3. Pasul 3: Evenimentul: La eveniment, echipa noastră va instala cabina foto și se va asigura că totul merge bine.
 4. Pasul 4: Bucură-te de Fotografii: Invitații tăi se vor distra, iar fotografiile lor vor deveni amintiri de neuitat.
 5. Pasul 5: Fotografii de Calitate: Primești instantaneu fotografiile tale de înaltă calitate și poți partaja amintirile cu cei dragi.

Închiriază astăzi o cabina foto Momente Unice și transformă evenimentul tău într-o experiență memorabilă. Contactează-ne acum pentru a verifica disponibilitatea și pentru a primi o ofertă personalizată.

Nu lăsa momentele tale speciale să treacă neobservate – bucură-te de fiecare clipă și păstrează amintirile cu o cabina foto!

 • Deplasarea in alt județ decât Dâmbovița suportă costuri suplimentare de transport și ( dupa caz ) cazare.
 • Avans 20% la semnarea contractului de prestări servicii. Restul sumei se achită integral la finalul evenimentului, respectiv al petrecerii de la restaurant, acest aspect este imperativ și prevăzut în contract.
 • Predarea materialelor se face pe stick.